OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

1. Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame iba tie osobné údaje, ktoré zadáte dobrovoľne pri objednávke eBooku.

2. Na čo osobné údaje používame?

Informácie, ktoré spracovávame sú použité na: Presonalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru. Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod. Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach, môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie reklamných emailov. Ak sa budete chcieť odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaili.

3. Bezpečnosť na prvom mieste

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí, preto využívame platobné služby najbezpečnejšieho poskytovateľa na trhu – Gopay.cz

4. Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonmi Slovenskej republiky.

5. Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke. Tieto podmienky sú platné od 29. 2. 2015

6. Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám. Web: www.zvádzanie.sk Email: podpora@zvadzanie.sk